Sublinytt_3

Vi gör så att ni syns!

Profilera er mera!

Visa vilken klubb ni tillhör på läktaren och fritiden, och låt oss göra era kepsar, mössor, handdukar mm.

 

Vi håller högsta kvalité och är förmodligen ett billigare alternativ än de profilföretag ni är vana att arbeta med idag.

 

Läs mer längre ner om egen produktion (trading) alternativt att köpa från lager.

Höj lagandan

Att profilera sig mera kan vara ett viktigt sätt att höja lagandan och en kul grej på fritiden, bortamatcher, cuper mm. Genom vårt samarbete med svenska och tjeckiska tillverkare kan vi erbjuda det mesta som går att sätta sitt namn på. Alltid i en hög kvalité och alltid till ett lågt pris. Dessutom hjälper vi gärna till med idéer om ni inte redan har funderat ut hur det ska se ut.

Ni bestämmer

Vi har ett stort urval av tex kepsar och mössor och som vanligt inga minimikvantiteter. Ni bestämmer själva om ni behöver 5 st eller 50 st, och priset beror på modell, kvantitet och storlek på brodyr (antal stygn). Därför kan vi inte ge något generellt pris utan varje order måste offereras separat. Men vår garanti är att alltid vara den mest prisvärda leverantören på marknaden.

Kort leveranstid

Ni behöver inte vänta särskilt länge på era varor, då leveranstiden endast är ett par veckor inklusive brodyr (efter ert godkännande). Det gör att ni inte heller behöver jäkta med ert beslut inför kommande säsong. Vi reserverar oss dock för att det kan uppstå tillfälliga proppar i systemet under högsäsong.

Billigast med egen design och produktion

Låt oss göra ett förslag på en helt egen design på er keps, mössa, handduk mm. Vi producerar den åt er direkt på fabrik i Fjärran Östern, och leveranstiden är då ca 12 veckor från godkänt prov. Här tillkommer också ett minimikrav på 300 st/order (150 st/färg).


Priset blir givetvis lägre per st vid egen produktion och är ett kanonalternativ om ni har möjlighet till lite framförhållning.

Mer än kepsar och mössor

Vi gör givetvis mer än kepsar och mössor, även om de kanske är produkter som lämpar sig väldigt bra att profilera sig med. Glöm inte våra supporter tröjor och badlakan med er egen design och loggor. Supportertröjor är en uppskattad succé och våra badlakan syns alltmer i badrum, gym, badstränder mm.

 

Badlakanet på bilden är 70×140 cm och tryckt med två vattenbaserade och giftfria färger på vit botten. Som vanligt hjälper vi till med förslag till design om det tryter med idéer.

 

Hör av er till oss så berättar vi vilka fler produkter som skulle kunna vara aktuella för just er organisation. Fyll i nedanstående formulär, så återkommer vi inom ett dygn.

Nyhet!

Supporterhalsdukar

Nu kan ni göra er personliga supporter halsduk. Sublimerings-tryckt utan begränsningar.

Materialet är mjukt borstad micro polyester och skön mot huden. Välj med eller utan fransar.

Längd: 120 cm (ex fransar)