Sublinytt_3

Baskettröjor, shorts

Matchade kläder för din basket

Vi erbjuder matchtröjor och shorts i absolut toppklass, producerat i Europa.

Fast pris på alla matchtröjor

I priserna ingår alla tryck så som: namn, siffror, team logga, sponsor loggor, siffror mm.

Utgångsfärgen för matchtröjor är alltid vit, som därefter trycks med digital laser (sublimering) efter ert önskemål. En behandling som garanterar optimal färgkvalité och kontrast. Ni behöver inte heller vara oroliga att färgerna förändras efter tvätt. Obs, fast pris gäller för sublimeringstryckta produkter.

Så här funkar det

Vi kommer gemensamt fram till hur era baskettröjor och eventuella shorts ska se ut, och bestämmer grundmodell, krage, färger, logos mm. Allt detta hittar ni under respektive rubrik i droppmenyn och kan i lugn och ro fundera hur just era detaljer ska se ut. Vi finns alltid till hands om ni behöver diskutera någonting. Behöver ni låna kvalitétsprover eller storleksprover, är det bara att säga till så ordnar vi det också.

 

Tillsammans med våra designers gör vi sedan en skiss som ni måste godkänna innan vi börjar producera. Är ni inte nöjd justerar vi tills ni tycker att det är ok.

Normalt tar det ca 2-3 veckor för en produktion + några dagar för leveransen. Skissen plus lite justeringar går även den på 1-2 veckor. Räkna med 4-6 veckor innan ni har plaggen på plats.

Att tänka på

Det är ett par saker som är viktigt och det första gäller om era matchkläder har specifika färger som ni vill använda. Vi kan då behöva en färgkod eller PMS nummer för att det ska bli korrekt i produktionen. Finns ingen kod tillgänglig så fungerar det även med ett originalprov eller dyligt som vi kan skicka till de som producerar.

 

Det andra gäller logos, där vi behöver ha högupplösta bilder på era logos. JPG filer fungerar inte utan de bör vara gjord i program som t.ex Illustrator, Indesign eller dyligt. Det här brukar inte vara något problem då loggorna oftast finns sedan tidigare hos föreningen.

Priser

De fasta priserna gäller på alla matchtröjor och shorts oavsett hur de ser ut. Sen är det bara att lägga till färger, nummer, namn, logos mm. Det blir ännu billigare om ni köper helt set.


Titta  i vår prislista med inkluderade rabatter.

NEON

Ny trycker vi även neonfärger!

Obs, neonärgerna på skärmen är bara som ref., och upplevs kraftigare i producerade plagg

Steg för steg