Sublinytt_3

Välj tyg

Här väljer ni material till era baskettröjor och shorts

Våra tyger är av högsta kvalité och vilket ni än väljer så kommer era matchtröjor att ge er flera år av sköna matchminnen. Villket tyg man föredrar är en smaksak, och alla har sina fördelar. Däremot så rekommenderar vi alltid ett tyg framför ett annat då vi av erfarenhet vet att just det tyget kommer att passa era tröjor bäst. Läs nedan lite mer om varje tyg och klicka på respektive bild för att se tyget lite mer i detalj.

Nyhet!.

CoMo, vårt senaste funktionsmaterial

Ett helt nytt och superföljsamt funktionsmaterial som andas. Utvecklat för att du ska känna dig bekväm under hela matchen.

170 gr m2

Bara 145 Bara 145

Bara 145 Material med ett membran som ger en temperaturreglerande effekt och som är mycket lätt, andas och elastiskt. Bara är hi-tech och tillverkat av speciella fibrer som genom deras speciella form ger överlägsen prestanda och utseende. Bra genomsläpplighet av svett.

                                        145 grm2

Canada 155 Canada 155

Canada 155 är materialet som används mest i träningströjor inom ishockey men även som enfärgat alternativ till de sublimeringstryckta tröjorna.

 

155 grm2

Cube 145 Cube 145

Cube 145 Toppkvalitet i professionell sandwichkonstruktion. Mjukt stickad polyester i form av kuber med en glansig finish som ger ett imponerande utseende. Material har en bra genomsläpplighet av svett.

 

145 grm2

Lion 170 Lion 170

Lion 170 är en kanonkvalité tillverkat av speciella ultra-tunna polyesterfibrer och är väldigt behagligt att använda. Med sin släta struktur ger det här tyget extra briljans åt trycket. Lion har thermoregulering och uppfyller de högsta kraven på funktionalitet i ett modernt material.

                                        170 grm2