Sublinytt_3

Design förslag målvaktsbyxor

Sublimerade shorts görs oftast i samma design som tillhörande tröja och därför ser ni endast tröjorna på inspirationsbilderna till höger. Ni kan givetvis välja en helt egen design med de färger ni vill och lägger till de loggor, namn, nummer mm som behövs. Precis som för matchtröjorna. Allt ingår.

 

Vill ni hellre ha enfärgade shorts till tröjorna så går det också bra. Samma kvalité men dessutom till ett något lägre pris. Läs mer under "information" lite längre ner på sidan.

Information

Speciella målvaktsbyxor gjorda av ett material som mycket resistent mot nötning och väderpåverkan. Skydd på sidan av höfterna genom att polyuretanskum sys in i sidorna på byxorna. Det är konstruerat för att helt absorbera stötar som orsakas när målvakten faller till marken. Materialet begränsar inte fri rörlighet i höfter och ben.


Behöver du hjälp för att hitta rätt färg? Titta i vår färgkarta. Förutom de sublimeringstryckta i egen design, finns måkvaktsbyxorna även i standardfärgen Svart men kan även fås som enfärgade Blå, Röd, Grå, Gul, Vit, Grön.

 

Material: 100% polyester.

Storleken hittar du i vår måttlista.

Obs! samma design som tröjorna

Klicka på bilderna för korrekt design nr