Sublinytt_3

Ishockeytröjor

Matchade kläder för din hockey

Vi erbjuder matchtröjor, träningströjor och damasker i absolut toppklass, producerat i Europa.
 

Fast pris på alla matchtröjor

I priserna ingår alla tryck så som: namn, siffror, team logga, sponsor loggor, siffror mm.

Utgångsfärgen för matchtröjor är alltid vit, som därefter trycks med digital laser (sublimering) efter ert önskemål. En behandling som garanterar optimal färgkvalité och kontrast. Ni behöver inte heller vara oroliga att färgerna förändras efter tvätt.
 

Så här funkar det

Vi kommer gemensamt fram till hur era matchtröjor ska se ut, och bestämmer grundmodell, krage, färger, logos mm. Allt detta hittar ni under respektive rubrik i droppmenyn och kan i lugn och ro fundera hur just era detaljer ska se ut. Vi finns alltid till hands om ni behöver diskutera någonting. Behöver ni låna kvalitétsprover eller storleksprover, är det bara att säga till så ordnar vi det också.

 

Tillsammans med våra designers gör vi sedan en skiss som ni måste godkänna innan vi börjar producera.

Är ni inte nöjd justerar vi tills ni tycker att det är ok. Normalt tar det ca 2-3 veckor för en produktion + några dagar för leveransen. Skissen plus lite justeringar går på 1-2 veckor. Räkna med 4-6 veckor innan ni har tröjorna på plats.

Obs, under högsäsong kan produktionstiden vara lite längre p.g.a hög belastning, så tänk på att vara ute i god tid.
 

Att tänka på

Det är ett par saker som är viktigt och det första gäller om ni har specifika färger som ni vill använda. Vi kan då behöva en färgkod eller PMS nummer för att det ska bli korrekt i produktionen. Finns ingen kod tillgänglig så fungerar det även med ett originalprov eller dyligt som vi kan skicka till de som producerar.

 

Det andra gäller logos, där vi behöver ha högupplösta bilder på era logos. JPG filer fungerar inte utan de bör vara gjord i program som t.ex Illustrator, Indesign eller dyligt och då fungerar "ai" alt. "PDF" väldigt bra. "EPS" fungerar också. Det här brukar inte vara något problem då loggorna oftast finns sedan tidigare hos föreningen.

Om ni inte har någon teamlogga i rätt format så kan alltid någon av våra grafiker rita om den. De tar ut en ersättning för det, men det är ett alternativ om ni skulle köra fast. Kostnaden brukar ligga på ca 750:- inkl moms, lite beroende på hur avancerad den är.
 

Pris exempel

De fasta priserna gäller på alla matchtröjor oavsett hur de ser ut. Sen är det bara att lägga till färger, nummer, namn, logos mm. Matchtröja Classic 360:- + moms (priset är inkl. namn, logos, siffror mm).

 

För större kvantiteter än 50, kolla vår rabattlista. Obs, volympriserna gäller även om ni kombinerar produkter som t.ex 25 matchtröjor + 25 par damasker.

Även till Norge!

Vår verksamhet sträcker sig numera även till vårt grannland Norge och först ut på den norska isen för vår del var Lyderhorns Gladiators. En klubb vid Bergen som vi har ett gott samarbete med från knatte till elit. I en annan Bergenklubb BIK åker nu ett antal lag också omrking i matchtröjor från oss. Dessutom finns vi representerade bland norska korplag vilket vi tycker är hur kul som helst.

Besök vår hockeysajt

i samarbete med Dick Tärnström
Från knatte till elit

Steg för steg