Sublinytt_3

Villkor & Info

Försäljningsvillkor

Vi reserverar oss för förändringar i sortimentet och leverantörers prishöjningar. Vår ambition är att du som kund ska känna dig nöjd med de varor och den service vi på Klubbsport.se erbjuder. Det innebär att du alltid kan höra av dig till oss via e-mail, telefon eller personligt besök om du undrar över något eller inte tycker du har fått det du förväntat dig. Vi lovar att göra allt vi kan för att du ska vara nöjd.

 

Pris och betalning
Alla priser är angivna i svenska kronor och inkl. moms om inte annat anges. Frakt tillkommer enligt nedan. Klubbsport.se förbehåller sig rätt till prisändring utan föregående avisering.

 

Köp info
Normalt hanteras din order samma dag som den registeras. Köp gjorda under veckoslut och helger hanteras nästkommande vardag.

 

Fraktvillkor
Om ni vill att paketet ska skickas till en privatperson:
Leveransen sker med DHL och levereras som paket till din närmaste DHL Servicepoint. Om du lämnat ditt mobilnummer vid köptillfället så får du en avisering via sms när ditt paket finns att hämta. I övriga fall skickas en avisering per e-mail eller brev.

 

Ni kan även få paketet levererat till en arbetsplats. Observera att om detta alternativ väljs måste arbetsgivaren godkänna privata paket till arbetsplatsen. Varorna lämnas i receptionen eller i godsmottagningen.

 

Om leveransen omfattar fler än ett paket skickas godset som DHL Paket och levereras då till dörren med eller utan avisering. 

 

För företag, organisationer och föreningar:
Paketet skickas med DHL Paket och endast till fysiska företagsadresser (inte box adresser) mellan 07.00-16.00.

 

Verklig fraktkostnad tillkommer.

 

Betalningsvillkor

Faktura

Fakturan förfaller till betalning femton (15) dagar från faktura datum. Vid betalningsdröjsmål utgår årlig dröjsmålsränta på utestående belopp med tio (10) % plus gällande referensränta (tidigare diskontot) från förfallodagen.

Vid köp där ni direktlänkas till vår webshop hos vår systersajt hockeylaget.se finns ytterligare betalningsalternativ som Payson och Pay Pal kortbetalningar, Payson Faktura med möjlighet till delbetalning och Swish.

 

Returer

Defekta varor (reklamation)

Felaktiga varor ska anmälas omgående till Klubbsport.se. Retur av defekta varor betalas Klubbsport.se.


Skadat gods
Eventuella anmärkningar på leveransen så som; Transportskador, saknat eller öppnat gods  skall meddelas direkt till transportören.

 

När vi inte accepterar återköp
Varor där originalförpackningen förstörts/försvunnit, och/eller när varan är använd återköps inte. Återköp accepteras inte heller för varor specialbeställda för kunds räkning. Gäller inte reklamationer.

 

Returemballage
Vid retur av reklamerad vara är det viktigt att de returneras i originalförpacknig eller av DHL alt. Schenker godkänt ytteremballage. Returer som inkommer utan godkänt ytteremballage prisreduceras om skada uppstått.

 

Vår kontroll
Återköpet är godkänt först när vi mottagit och kontrollerat varan och funnit den vara insänd i enlighet med ovanstående villkor. Vi förbehåller sig rätten till produktkontroll av returnerad vara.

 

Klubbsport.se lyder under konsumentköplagen och följer allmänna reklamationsnämndens beslut.

 

Risken för varan
Risken för varan går över på köparen när varan avlämnats till transportör.

Har du en fråga?

Kontakta oss om du har några frågor.